Rozenburg

Per 01-10-2022
Fulltime of parttime (0,8-1,0 wtf)

HBO / WO

Wij zoeken per 1 oktober 2022 (of zo snel mogelijk daarna) voor PCBS De Rank in Rozenburg een:

Junior directeur M/V (0,8 – 1,0)

 ‘Een leider met lef die samen met het team zorgt voor een optimale ontwikkeling van onze leerlingen!’

Jouw werk

Als junior directeur geef je onder supervisie van een ervaren directeur leiding aan een professioneel team van leerkrachten, een kwaliteitscoördinator en onderwijsondersteunend personeel. Als team ben je samen verantwoordelijk voor goed onderwijs. Met elkaar zorg je ervoor dat het onderwijs elke dag een beetje beter wordt door de lessen steeds uitdagender en effectiever te maken.

Daarnaast geef je sturing aan een veilige, plezierige en stimulerende leer- en werkomgeving. Speerpunten voor jou als leidinggevende zullen o.a. zijn focus aanbrengen, het scheppen van heldere kaders en het zorgen voor rust en richting. Naast het aansturen van je eigen team, werk je nauw samen met de regiodirecteur, directeuren van de scholen in jouw nabijheid en met directe belanghebbenden rondom de school (ouders, leerlingen, samenwerkingspartners en medewerkers van het bestuurskantoor). Je maakt onderdeel uit van het ambitieuze Directeuren Team in Nissewaard-kernen, waarin je leert van elkaar, informatie uitwisselt en elkaar om hulp kunt vragen.

Werken vanuit vertrouwen

Christelijke basisschool De Rank is centraal gelegen in het gezellige dorp Rozenburg. Wij bieden onze kinderen een fijne leeromgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dankzij de goede inzet van jou en je collega’s is het team steeds met elkaar bezig het onderwijs aan onze kinderen te verbeteren. Het eigenaarschap van zowel leerling als team staat bij ons hoog in het vaandel.

Om het beste uit onszelf en de kinderen te halen is de school volop in beweging en ontwikkeling. Hierbij hebben ICT, coöperatief leren en sociaal emotionele ontwikkeling een centrale plek in ons onderwijs. Wij werken met de methode Kanjertraining. Dat betekent dat we werken vanuit vertrouwen in een veilige, rustige sfeer en met respect voor elkaar.

Wat betekent een school met hart voor kinderen?

Ons hart voor kinderen betekent dat we geven om de 200 kinderen aan wie we lesgeven. Dat houdt in dat jij met je team net een stapje extra zetten.

Directeur worden op basisschool De Rank? Lees hieronder of het bij je past.

Dit vind je leuk om te doen

 • Een team aansturen van een opleidingsschool, waarbij opleiden en begeleiden van teamleden met hoofdletters geschreven staat.
 • Een mooie kans pakken om ervaring op te doen als schoolleider (met of zonder ervaring in het primair onderwijs).
 • Onderwijs en de organisatie daarvan verbeteren, waarbij je ‘on the job’ wordt gecoacht door een ervaren (regio)directeur.
 • Leidinggeven aan een gedreven team met professionals dat vanuit visie bouwt aan het realiseren van ambities.
 • Het bouwen aan een opleidingsconceptschool met een sterke en positieve teamcultuur.
 • Samenwerken aan goed onderwijs omdat we samen meer weten en kunnen.

 

Hier herken jij jezelf in

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • In het leidinggeven aan een team met professionals.
 • Beschouwend en analytisch. Je bent in staat om op basis van onderwijsresultaten verbeterpunten te bepalen en door te vertalen voor het team.
 • Onze basisschool staat midden in de maatschappij en is onderdeel van een community, jij informeert en betrekt iedereen daarbij met een heldere en open communicatie.
 • Met een gewoon doen mentaliteit weet je anderen mee te krijgen met jouw plannen.
 • Bereid je te registreren in het Schoolleidersregister PO.

 

Dit zoek jij verder in een baan

 • Een beloning passend bij de opdracht conform CAO PO salarisschaal D11 met een maximum van EUR 5000,-.
 • Met meer dan 30 opleidingen en trainingen in onze eigen VPR Academie kun je elke dag een beetje beter worden.
 • Een betekenisvolle loopbaan waarmee je écht impact maakt in de maatschappij.
 • Ruime mogelijkheden om jezelf als leidinggevende in het onderwijs te ontwikkelen, onder andere door het volgen van een schoolleidersopleiding via het HPS traject (High Performance Schools).
 • Werken bij een bestuur dat recent met een “goed” is beoordeeld door de inspectie en waar persoonlijke groei en goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan.
 • In de toekomst is er ruimte om door te groeien naar salarisschaal D12.
 • Natuurlijk vinden wij een goede balans tussen werk en privé belangrijk: er zijn wanneer het nodig is en ruimte nemen wanneer het kan. Je bent een autonome professional en we denken in alle situaties met je mee.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu of neem contact op voor meer informatie!

Maak je interesse kenbaar door je cv met motivatiebrief vóór maandag 15 augustus te sturen naar Pim Stalenhoef, HRM-adviseur, via: p.stalenhoef@edumarevpr.nl

Reserveer alvast in je agenda: de eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 22 augustus.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie, stuur je een mailbericht naar regiodirecteur Dick van Rijs, via: dick.vanrijs@edumarevpr.nl

We kijken uit naar je reactie!