Strategisch Beleidsadviseur HRM

Ter versterking van de organisatie zoeken wij per 1 oktober 2021 (of zoveel eerder als mogelijk) een HRM-professional M/V (0,8-1,0 fte) voor het bestuurskantoor in Abbenbroek.

De functie
Als strategisch beleidsadviseur HRM heb je een groot aandeel in ons stichtingsbrede beleid en onze High Performing onderwijsorganisatie. Als ervaren HRM-adviseur lever je een belangrijke bijdrage aan een professionele onderwijsstichting met het motto ‘goed onderwijs met volop ruimte voor diversiteit’. Vanuit betrokkenheid en met oog voor eigentijdse bedrijfsvoering, ondersteun je het college van bestuur, staf en (regio)directeuren proactief en servicegericht en bouw je mee aan de verdere ontwikkeling van onze onderwijsorganisatie. Met je sterke communicatieve vaardigheden adviseer je de collega’s op concrete wijze en ondersteun je bij de uitvoer van het personeelsbeleid op de scholen.

Klik hier voor het uitgebreide functieprofiel.

Ingangsdatum: 1 oktober 2021, of zoveel eerder als mogelijk.
Dienstverband: 0,8 – 1,0 fte
Salaris bij 1,0 fte: € 3.549 – € 5.527 | cao PO – OOP 12
 
 
 

 

 

Hoe ziet de procedure eruit?
ScoliX begeleidt deze werving & selectieprocedure voor Onderwijsgroep EduMare. Graag ontvangen zij je cv en motivatiebrief uiterlijk 30 augustus 2021 voor 09.00 uur via de onderstaande button ‘solliciteer nu’ op deze pagina. Na de brievenselectie volgt de eerste ronde voorgesprekken op het kantoor van ScoliX in Ouderkerk aan de Amstel of via Microsoft Teams. De gesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn gepland in Abbenbroek.

Belangrijke data
Sluitingsdatum: 30 augustus 2021
Voorgesprekken ScoliX: week 37
1e gespreksronde: week 38
2e gespreksronde: week 39

Wil je in je agenda alvast rekening houden met deze data? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel van der Linden via marcelvanderlinden@scolix.nl / Thijs Conijn via thijsconijn@scolix.nl of 020 737 00 61.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure