Vacatures leerkrachten

Voor onze 30 scholen zijn we per 01-08-2022 op zoek naar nieuwe onderwijscollega’s, vast of tijdelijk, parttime of fulltime.

Onderwijsgroep EduMare – vacatures leerkrachten

Regelmatig hebben wij openstaande vacatures; je vindt ze op de gezamenlijke website van het Onderwijsplatform VPR Pool ‘Vacatures 2022-2023‘.

Zit er geen interessante vacature voor je bij, dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatiebrief te sturen met jouw profiel en wensen. Deze brief bewaren wij zorgvuldig, met jouw toestemming, tot het moment dat er een vacature ontstaat en niet langer dan 12 maanden na ontvangst. Mocht de vacature aansluiting vinden bij jouw profiel, dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Je kunt de open sollicitatie sturen naar onze HRM-adviseur Thera Schouten, t.schouten@edumarevpr.nl.

Waarom werken bij Onderwijsgroep EduMare?

Wil jij werken bij een uniek samenwerkingsbestuur waar goed onderwijs voor ieder kind de basis is? En waar gewerkt wordt aan onderwijs op hoog niveau en volop aandacht is voor diversiteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan is de per 01-08-2020 opgerichte nieuwe Stichting Onderwijsgroep EduMare echt iets voor jou!

  • Stichting Onderwijsgroep EduMare is een ambitieus samenwerkingsbestuur waar de krachten zijn gebundeld met 30 scholen, 700 onderwijscollega’s en vier schoolbesturen: Stichting Floréo, Onderwijsgroep PRIMOvpr, Stichting Samenwerkingsscholen Voorne-Putten en VCO De Kring.
  • Met 30 samenwerkende scholen biedt EduMare een breed palet aan onderwijsvormen. Iedere school heeft zijn eigen karakter en identiteit, zodat er voor iedereen en elk kind een passende plek is.
  • Alle scholen werken samen met behoud van de christelijke, katholieke, openbare en samenwerkingsidentiteit.
  • Opleiden en ontwikkeling zit in ons DNA. Wij zijn dan ook niet voor niets een lerende organisatie waar we van en met elkaar leren. Daarvoor zijn we in 2019 gestart met een eigen VPR Academie.
  • In een professionele cultuur streven we van goed naar beter. Hierbij voeren wij de dialoog en investeren we volop in onderwijstalent. Ook is er binnen EduMare een actief loopbaanbeleid met een  bovenschools schoolopleider als centraal aanspreekpunt voor stagiaires en LIO-ers.

Wil jij ook bij ons horen en deel uitmaken van één van onze schoolteams met fijne collega’s? Kijk dan eens bij de vacatures via: www.vprpool.nl.