Vacatures (vak)leerkrachten – onderwijsondersteunend personeel – leidinggevenden

Voor onze 31 scholen zijn we per 01-08-2023 op zoek naar nieuwe onderwijscollega’s, vast of tijdelijk, parttime of fulltime.

Zit er geen interessante vacature voor je bij, dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen met jouw profiel en wensen. Iedere open  sollicitatie nemen we serieus in behandeling.

Waarom werken bij Onderwijsgroep EduMare?

Wil jij werken bij een uniek samenwerkingsbestuur waar goed en passend onderwijs voor ieder kind de basis is? En waar gewerkt wordt aan onderwijs op hoog niveau en volop aandacht is voor diversiteit en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan is de per 01-08-2020 opgerichte nieuwe Stichting Onderwijsgroep EduMare echt iets voor jou!

  • Stichting Onderwijsgroep EduMare is een ambitieus samenwerkingsbestuur waar de krachten zijn gebundeld met 31 scholen, 900 onderwijscollega’s en vier schoolbesturen: Stichting Floréo, Onderwijsgroep PRIMOvpr, Stichting Samenwerkingsscholen Voorne-Putten en VCO De Kring.
  • Met 31 samenwerkende scholen biedt EduMare een breed palet aan onderwijsvormen en onderwijsconcepten. Iedere school heeft zijn eigen karakter en identiteit. Dat betekent dat er niet alleen voor ieder kind een passende plek is, maar ook voor iedere medewerker een ruime keuze aan mogelijkheden.
  • Alle scholen werken samen met behoud van de christelijke, katholieke, openbare en samenwerkingsidentiteit.
  • Opleiden en ontwikkeling zit in ons DNA. Wij zijn dan ook niet voor niets een lerende organisatie waar we van en met elkaar leren. Daarvoor zijn we in 2019 gestart met een eigen VPR Academie.
  • In een professionele cultuur streven we van goed naar beter. Hierbij voeren wij de dialoog en investeren we volop in onderwijstalent. Ook is er binnen EduMare een actief loopbaanbeleid met een  bovenschools schoolopleider als centraal aanspreekpunt voor stagiaires en LIO-ers.

Wil jij ook bij ons horen en deel uitmaken van één van onze schoolteams met fijne collega’s? Kijk dan eens bij de vacatures op onze Werkenbij-site via: https://werkenbij.edumarevpr.nl/