HRM-adviseur bij Onderwijsgroep EduMare 

Abbenbroek                         Parttime  24-32 uur         HBO

 

Jouw werk 

Samen met een enthousiast team van 4 HRM-professionals heb je een groot aandeel in het stichtingsbrede beleid van Onderwijsgroep EduMare. Vanuit betrokkenheid en met oog voor eigentijdse bedrijfsvoering, ondersteun je het College van Bestuur, stafafdelingen en (regio)directeuren proactief en servicegericht. Zo bouw je mee aan de verdere ontwikkeling van onze High Performance Organisatie (HPO), die recent als GOED is beoordeeld door de onderwijsinspectie. En daar zijn we trots op! 

 ”Ik werk nu zo’n 1,5 jaar bij EduMare en ben heel blij dat ik de overstap van het bedrijfsleven naar het onderwijs heb gemaakt. EduMare is een dynamische, snel lerende organisatie waar we alles op alles zetten om onderwijsprofessionals te laten ontwikkelen en excelleren. Als gespreks- en sparringpartner op het gebied van personele vraagstukken, krijg ik alle ruimte om HRM-beleid steeds krachtiger en beter te laten aansluiten op wat nodig is voor goed onderwijs aan onze leerlingen. Zo draag ook ik mijn steentje bij aan de maatschappij!”  HRM-adviseur van EduMare 

HRM-adviseur worden bij Onderwijsgroep EduMare? Lees hieronder of het bij je past. 

Dit vind je leuk om te doen 

 • Implementeren en verankeren van personeelsbeleid, dat steeds verder verbeteren en successen vieren. 

 • Vanuit toegevoegde waarde aandachtspunten signaleren op HRM-gebied en die binnen de organisatie onder de aandacht brengen. 

 • Nieuwe medewerkers verwelkomen door aantrekkelijke introductiebijeenkomsten te organiseren. 

 • Ondersteunen en adviseren van directeuren op administratief gebied en bij juridische- en verzuimvraagstukken. 

 • Ondersteunen van directeuren en administratief medewerkers bij vragen over het registreren van personeelsmutaties in het personeelsinformatiesysteem (AFAS) en het afhandelen hiervan 

 • Grip houden op en analyseren van het ziekteverzuim en directeuren ondersteunen bij hun rol als casemanager.  

 • Eerstelijns advies richting directeuren en medewerkers over vragen rond CAO en vastgesteld beleid  

 • Het verder bouwen aan een sterke en positieve teamcultuur. 

  

Hier herken jij jezelf in 

 • HBO werk- en denkniveau. 

 • Ervaring. In het HRM-vak, het werken met professionals, met teamvorming en het realiseren van professionele en efficiënte dienstverlening en bij voorkeur in het onderwijs. 

 • Een specialisatie vanuit de theorie en praktijk op het HRM-vakgebied en je ziet de samenhang met organisatieprocessen. 

 • Communicatief. Onze HRM-afdeling staat midden in de organisatie. Jij informeert en adviseert collega’s met een heldere en open communicatie en bent ‘to-the-point’. 

 • Proactief, ondernemend en ‘hands-on’ mentaliteit. Met een gewoon doen mentaliteit weet je anderen mee te krijgen met jouw plannen. 

 • Sensitief, realiteitszin en relativeringsvermogen. adviseur schakel je snel en voel jaar haarfijn aan wat de organisatie nodigt heeft. 

 • Ervaring met AFAS is een pré. 

Dit zoek jij verder in een baan

 • Een beloning passend bij de opdracht met reiskosten en pensioenregeling. Salaris (afhankelijk van ervaring) bij 1,0 fte: € 2.755 tot € 4.573 (schaal 10 cao Primair Onderwijs). Verder kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3% en 428 uur vakantieverlof. 

 • Een betekenisvolle baan met een gevarieerd takenpakket. Het betreft een parttime functie voor 24 uur (meer uren is bespreekbaar).  

 • Professionele verantwoordelijkheid vanuit  een high performance-gedachtegoed met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

 • Samenwerking met bevlogen en ambitieuze collega’s in een open, succesvolle en inspirerende werkomgeving. 

 • Natuurlijk vinden wij een goede balans tussen werk en privé belangrijk: er zijn wanneer het nodig is en ruimte nemen wanneer het kan. Je bent een autonome professional en we denken in alle situaties met je mee. 

 EduMare iets voor jou?

Wij zijn een toonaangevende onderwijsorganisatie voor primair onderwijs met scholen op Voorne-Putten en in Rozenburg. Bij EduMare staat de kwaliteit van het onderwijs en onze onderwijsprofessionals centraal. Wij zijn een lerende organisatie waarin we elkaars kennis, kunde en expertise benutten. Niet voor niets is ons motto dan ook: ‘Samenwerken aan goed onderwijs’.

Naast onze 30 scholen heeft EduMare een eigen opleidingsplatform. De VPR Academie organiseert speciaal voor alle onderwijsprofessionals op Voorne-Putten en Rozenburg opleidingen, trainingen, expertnetwerken en inspiratiebijeenkomsten om alle ongeveer 7.000 leerlingen een nog betere basis mee te geven voor de toekomst. Voor meer informatie verwijzen we naar: www.vpracademie.nl

Solliciteren?

Maak je interesse dan direct kenbaar door je cv met motivatiebrief vóór maandag 23 januari 2023 te sturen naar HRM-adviseur Pim Stalenhoef, p.stalenhoef@edumarevpr.nl.

Reserveer alvast in je agenda: de eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 23 januari. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie, stuur je een mailbericht naar onze collega Pim Stalenhoef. Hij vertelt je graag meer over de functie.