Gooteplein 2, Brielle

St. Leonardusschool

Gooteplein 2
3232 DA Brielle
0181 – 41 59 22
 

De St. Leonardusschool handelt vanuit een katholieke onderwijs- en opvoedkundige visie. Vanuit onze katholieke achtergrond gaan wij uit van respect voor de medemens; iedereen is welkom op onze school. Door het bieden van rust en structuur streven wij binnen de school naar een veilige, warme sfeer waarin ieder kind tot zijn recht komt. Wij besteden, mede door onze katholieke achtergrond, veel aandacht aan normen en waarden. Ook staan openheid en een goed contact met ouders hoog in het vaandel. Op onze school is een zeer betrokken en actieve ouderraad.

Saamhorigheid
 is terug te zien binnen het team, tussen leerkrachten en hun leerlingen en tussen klasgenoten. Het team, bestaande uit medewerkers van jong tot oud, is steeds bezig met deskundigheidsbevordering. Ervaringen worden met elkaar opgedaan en gedeeld, zo vervullen we een voorbeeldfunctie voor onze leerlingen.

Vanuit vertrouwen naar kinderen toe erkennen wij ieders kwaliteit en talent. Onze school is voortdurend in beweging en past zich aan aan nieuwe ontwikkelingen. Daarbij maken we gebruik van verschillende werkvormen en moderne lesmethoden. Groei en bloei geldt voor jong en oud, leerlingen, leerkrachten en ouders. Op deze wijze kunnen wij een dynamische school zijn voor kinderen, ouders en medewerkers.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met de school.