Locaties scholen

Onderwijsgroep EduMare heeft 28 scholen voor primair onderwijs en een voor speciaal basisonderwijs en een voor speciaal basis- en voortgezetonderwijs: in Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard-kernen, Rozenburg en Westvoorne.

Naast EduMare-scholen met een openbare, christelijke, katholieke en samenwerkingsidentiteit zijn er scholen met het klassikale leerstofjaarsysteem, maar ook Dalton- of Montessori-scholen. Ook zijn er scholen die werken met unitonderwijs.

Op een aantal locaties is sprake van een Integraal Kindcentrum: een vergevorderde samenwerking tussen in ieder geval de school, de peuterspeelzaal, kinderopvang, buitenschoolse opvang en wijkgebonden organisaties. Dit is nader omschreven op de website van de desbetreffende school.

Op de website van SCHOLEN OP DE KAART vindt u veelzijdige informatie over basisscholen en om scholen te vergelijken. Of u nu op het punt staat om een goede en geschikte school te kiezen, of als onderwijsprofessional benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van de school; voor iedereen biedt deze site een compleet beeld van de scholen in de buurt.