Werken bij

Onderwijsgroep EduMare is een toekomstgerichte, lerende organisatie. Vanuit een breed gedragen visie en heldere doelen werken we iedere dag samen om het onderwijs elke dag een beetje beter te maken. In een professionele cultuur streven van goed naar beter. We voeren hierbij de dialoog en bieden onderwijstalent volop loopbaanmogelijkheden. EduMare voert een actief loopbaanbeleid en heeft daarnaast een bovenschools schoolopleider als centraal aanspreekpunt voor stagiaires en LIO-ers.

Waarom werken bij Onderwijsgroep EduMare?

Stichting Onderwijsgroep EduMare is een uniek samenwerkingsbestuur waar 31 scholen en circa 900 onderwijscollega’s hun krachten bundelen en kennis delen voor goed onderwijs voor ieder kind.

  • Met 31 samenwerkende scholen biedt EduMare een breed palet aan onderwijsconcepten.
  • Alle scholen werken samen met behoud van de christelijke, katholieke, openbare en samenwerkingsidentiteit.
  • Wij zijn een lerende organisatie waar we leren van en met elkaar. Daarvoor zijn we in 2019 gestart met een eigen opleidingsplatform de VPR Academie.
  • Eigen talentenpool, genaamd VPR Pool, voor (inval)leerkrachten in de regio Voorne-Putten en Rozenburg.

Wil jij werken in een organisatie waar goed onderwijs voor ieder kind de basis is? En waar gewerkt wordt aan onderwijs op hoog niveau en volop aandacht is voor diversiteit en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is Onderwijsgroep EduMare echt iets voor jou en kijk dan snel op de pagina vacatures; klik op de knop hieronder!